O nama

Drvna galanterija Lipa

Dobrodošli u obiteljsku obrtničku radionicu koja se bavi obradom drveta i drvotokarijom. Od 1983. godine naša strast prema drvetu i ljubav prema izradi prekrasnih drvenih proizvoda odveli su nas na ovaj put.

1995. godine smo osnovali obiteljsku obrtničku radionicu koja danas posluje u vlastitom proizvodnom pogonu na dvije lokacije od ukupno 700 m2 i na zemljištu od 5000 m2. Naši proizvodi se uglavnom plasiraju na tržištu RH, ali s ponosom možemo reći da smo uspjeli proširiti poslovanje i na EU tržište, konkretno u Francusku i Švedsku.

Ponuda

U našoj ponudi imamo proizvodnju stropnih i tokarenih karniša, tokarenje dijelova namještaja po uzorcima ili nacrtu (nogice, ručke), drvene lajsne, tiple, vješalice, pokrivne kapice od 10 ili 20 mn, kao i veleprodaju PVC i metalnih teleksopskih karniša. Naša široka ponuda proizvoda može zadovoljiti različite potrebe naših klijenata.

Potražnja

Otvoreni smo za poslovnu suradnju i zastupanje na domaćem i vanjskom tržištu. Bilo da ste vi naše ili mi vaše srodne proizvode, spremni smo na suradnju i zajedno graditi uspješnu poslovnu budućnost.

Kao vodeća tvrtka u drvenoj galanteriji, naša predanost kvaliteti, inovativnosti i pouzdanosti je neupitna. Radimo s najboljim materijalima, koristimo najsuvremenije tehnologije i ulažemo u kontinuirano usavršavanje kako bismo uvijek bili korak ispred u industriji.

Ako tražite visokokvalitetne drvene proizvode i pouzdanog partnera za poslovnu suradnju, obratite nam se s povjerenjem. Pomoći ćemo Vam pronaći rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama i očekivanjima.